Bebelușul miracol - uleiul de canabis i-a vindecat tumoarea de pe creier

Bebelușul miracol - uleiul de canabis i-a vindecat tumoarea de pe creier

Într-un interviu video acordat publicației Huffington Post Live, doctorul William Courtney, fondatorul organizației "Cannabis International Foundation" explică de ce mintea medicinei din țările din vest au o problemă în a înțelege diversele acțiuni ale canabidoizilor. Tot în acest interviu ne explică unul dintre cazurile în care a ales să trateze pe bază de canabis. Este vorba despre un bebeluș de 8 luni cu o tumoare foarte mare la creier. Acesta a fost tratat cu ulei de canabis (administrat de tatăl său prin suzetă) care a crescut ușor ușor doza până la 3 mg pe zi. În timp de două luni a fost observată o reducere importantă a tumorii iar în termen de 8 luni tumoarea aproape a dispărut complet. Dr. Courtney spune că succesul acestui tratament înseamnă că "acest copil nu va avea parte de efectele secundare pe termen lung care intervin în urma radiațiilor sau chimioterapiei... În prezent copilul este menționat ca un bebeluș miracol și este răspunsul perfect datorită căruia insist să folosim astfel de tratamente pentru toți copii înainte de a-i supune tratamentelor care au efecte secundare devastatoare în timp".
Acesta este încă unul din multitudinea de cazuri și cercetare care dovedesc eficacitatea canabisului împotriva tumorilor.
Chiar în prezent este efectuat un studiu medical pe oameni referitor la beneficiile canabisului în tratarea cancerului la creier. Date referitoare la studiu le găsiți Aici însă rezultatele nu au apărut încă.
Puteți să vizionați videoclipul cu interviul complet urmând link-ul de ma sus sau direct mai jos

Etichete:   mărturii
Publicat 2 martie 2016