Mike Cutler și cancerul la ficat

Bătrân de 63 de ani spune că uleiul de Canabis „i-a vindecat cancerul”

Un bunic în vârstă de 63 de ani ieșit la pensie din Hastings, East Sussex, Anglia, pretinde că s-a vindecat de cancer la ficat cu ajutorul uleiului de canabis făcut în casă. Acesta a beneficiat de un transplant de ficat în anul 2009 când a fost diagnosticat cu cancer, însă boala a revenit în anul 2012 atacând organul pe care abia îl primise în urma transplantului. Căutările sale pentru un tratament alternativ au fost efectuate în urma disperării dar în prezent nu mai are nici o urmă de boală datorită canabisului.

Mike Cutler spune că celulele canceroase din ficatul său au început să dispară odata cu începerea tratamentului pe bază de ulei de canabis făcut personal. În căutările sale, acesta a găsit un videoclip pe Youtube care descria soluția utilizării canabisului pentru vindecare. Mike C ne spune că deși avea dureri enorme acestea au început să dispara odată cu inceperea tratamentului, iar la trei zile după au dispărut de tot.

În luna Mai 2014, Mike C a mers la spitalul de stat Regal din Londra pentru a efectua o biopsie. Doctorii au confirmat că celulele canceroase care în invadaseră ficatul în trecut dispăruseră complet. Un reprezentant al spitalului a confirmat pentru Daily Mail faptul că Mike nu a primit nici un tratament pentru cancer în afară de transplantul efectuat în 2009.

Bunicul spune că ” … să afli că o să mor a fost teribil. Tot ce îmi rămăsese în acea perioadă neagră a fost laptopul pe care am început să caut ceva care să mă poată ajuta - nu puteam accepta faptul că voi muri.”

Dar mai exact cum a reușit Mike C să se vindece ?

A cumpărat canabisul de la un „dealer” local și a început să își facă pastilele din uleiul făcut în casă. Ulterior a început să ia câte o pastilă pe zi. Spera ca acesta să fie tratamentul pe care îl căuta dar nu era foarte convins că o să funcționeze. A fost foarte surprins când durerile i-au dispărut complet după trei zile, dar când a aflat că este vindecat de cancerul de ficat Mike spune că a fost foarte șocat. Totuși a păstrat regimul pe care l-a urmat, preventiv, și încă își crește singur plantele din care face uleiul și pastilele.

Recent, acesta a participat la o dezbatere alături de profesorul David Nutt și parlamentarul Caroline Lucas în Brighton, Anglia, și susține legalizarea aceste plante miraculoase pentru ca și alții să beneficieze de efectele sale.

Doctorița Kat Arney, Managerul pentru Comunicare al organizației Cancer Research UK declara: „Aceasta ar putea să duca la tratamente mai precise pentru cancer în viitor, dar încă nu avem date precise rezultate din teste de laborator care să ne arate că canabisul sau canabidoizii pot trata în mod sigur bolnavii de cancer”

Etichete:   cancerul la ficat
Publicat 3 aprilie 2016