Mykayla Brave și lupta cu leucemia

Este important să fim conștienți că există tratamente alternative care funcționează deși în prezent tratamentele „recunoscute” împotriva cancerului sunt radiații și chimioterapie. În USA, în cazul unui adult acesta are posibilitatea de a alege tratamentul contra cancerului dar în cazul unui copil nu se poate refuza "tratamentul aprobat" iar consecințele legale pot ajunge până la pierderea custodiei copilului în favoarea statului.

În acest articol vorbim despre Mykayla Brave și lupta ei și a familiei sale cu leucemia.

Părinții Mykaylei au aflat că fiica lor suferă de leucemie limfoblastică acută, o formă rară de leucemie, în Iulie 2012 când doctorii au descoperit o masă de celule limfoblastice de mărimea unei mingi de baschet (celulele limfoblastice sunt celule asemănătoare cu limfocitele dar apar doar în anumite cazuri de leucemie). Mărimea masei era atât de mare încât nu putea fi sedată din cauza riscului de a muri datorită presiunii asupra esofagului și inimii. A fost operată fără anestezie și i-au fost introduse tuburi pentru scurgerea lichidului acumulat în jurul inimii.

Părinții nu au avut altă soluție și au trebuit să accepte unul dintre tratamentele aprobate astfel că au ales chimioterapia. În urma acestui tratament, numărul celulelor limfoblastice scădea în urma ședinței de chimioterapie dar în zilele următoare, acestea reveneau la un număr mare care uneori îl depășea pe cel anterior. Doctorii erau îngrijorați deoarece în cazurile de leucemie la copii, aceasta începe remisia în urma chimioterapiei în 95% din cazuri în primele 30 de zile.

Încă de la aflarea diagnosticului, părinții recunosc că s-au gândit la completarea tratamentului medicamentos cu un tratament naturist și au decis să urmeze terapia cu canabis pentru Mykayla iar numărul de celule limfoblastice a scăzut imediat după începerea tratamentului de la un număr de 51% în Iulie 2012 până la 0% în August 2012 și boala nu a mai recidivat nici până în prezent.

Aceștia menționează că tratamentul naturist alternativ pe care l-au folosit a constat pe lângă uleiul concentrat de canabis administrat și într-o dietă bazată pe produse naturiste, fără aditivi artificiali, preparate vegetariene și apă alcalină. De asemenea multe vitamine și suplimente (ex: betacaroten, vitamina C, ulei de cocos, etc…) și multe fructe și legume consumate zilnic.

Pentru detalii complete puteți accesa pagina de facebook sau site-ul creat de părinții MyKelei în care detaliază pașii pe care i-au urmat.

În videoclipul de mai jos puteți vedea cum THC atacă celulele canceroase

Etichete:   leucemia
Publicat 3 mai 2016