David Tripplet - cancerul de piele vindecat cu ulei de canabis

În videoclipul de mai jos, David Triplett, pacient diagnosticat cu cancer ne spune povestea sa despre cum și-a vindecat cancerul de piele cu ulei de canabis.

Triplett a avut în trecut două tumori îndepărtate de pe nas dar cancerul a revenit în 2009. Doctorul să i-a prescris crema Fluorouracil cu care să își dea pe față și pe nas. Totuși, Triplett a făcut un pic de cercetare pe internet și a descoperit că Fluorouracil-ul este o formă de chimioterapie cu efecte secundare importante incluzând arsuri ale pielii, înroșirea și inflamarea în zonele pe care a fost aplicată.

În loc să sufere de aceleași efecte secundare precum alți pacienți, David a început să caute metode alternative de tratament și a descoperit efectele medicinale ale canabisului. S-a uitat la videoclipul lui Rick Simpson Run from the Cure despre tratarea cu ulei de cânepă a cancerului și a descoperit că derivatele din marijuana sunt folosite în tratarea cancerului mamar, cancerului de prostată, leucemie și alte boli grave.

Triplett a foat uimit de dovezile pe care le-a descoperit, printre care și mărturia Doctorului Lester Grinspoon (care admite că a fost spălat pe creier referitor la marijuana în ciuda instruirii sale medicale și științifice) precum și un studiu al Univeristății Brown, USA, care a ajuns la concluzia că utilizatorii constanți de canabis au risc mai mic cu până la 62% să sufere de cancerele de gât sau cap. Acesta a fost convins că ar trebui să încerce tratarea cu canabis a cancerului său la nas.

Din fericire pentru el în California canabisul medicinal este legalizat și se află sub controlul strict al statului. Astfel că a putut să meargă la magazin și să își cumpere uleiul de canabis. După aplicarea uleiului peste leziunile canceroase timp de 3-4 saptamâni a început să vadă rezultate uluitoare, după cum spune chiar el "nu numai că uleiul îmi vindeca nasul dar scotea la suprafață celule de cancer despre care nici nu știam că există"

Printr-o serie de fotografii, David T a documentat vindecarea sa cu ulei de canabis precum și apariția celorlalte leziuni și dispariția lor în timp.
"Odată ce am realizat că uleiul de canabis mi-a vindecat cancerul am început să mă întreb diferite lucruri" spune David. "De ce nu a auzit doctorul meu despre așa ceva? De ce nu am auzit eu despre așa ceva?"
A ajuns să descopere că este o problemă de politică și profit în sensul că dacă marile companii din industria medicală nu pot face profit de pe urma acestui medicament, acestea nu vor aloca bani pentru cercetare. Cum uleiul de canabis nu a fost patentat, potențialul de profit este mic.

Triplett ne arată apoi o serie de medicamente din canabis care erau odată legale înainte de interzicerea din anii 1920 prin legislație statală /federală. "Aceste medicamente ne-au fost luate iar acum oamenii mor fără a fi nevoie".

A fost nevoie de zeci de ani de dovezi și muncă pentru a putea reduce efectele provocate de interzicerea acestor medicamente precum și a canabisului. Triplett ne explică apoi cum Societatea Americană pentru Cancer, Institutul Național pentru Cancer precum și membri ai guvernului american au știut încă din 1975 că produsele din canabis pot vindeca cancerul în urma unui studiu din acel an care a concluzionat că anumiți derivați ai marijuanei pot opri dezvoltarea celulelor canceroase din plămâni.

Abia recent Institul Național pentru Abuzul Drogurilor din SUA a recunoscut importanța canabisului în lupta împotriva cancerului.

"Dacă canabisul vindecă cancerul, de ce să fie ilegal?" se întreabă David T. "Tot ce vrem este să ne vindecăm singuri și nu ar trebui să existe legi împotriva acestui lucru."

Etichete:   uleiul de canabis cancer de piele
Publicat 2 martie 2016