David Hibbitt - cancerul de vezică vindecat cu ulei de canabis

David Hibbitt - m-am vindecat de cancerul de vezică cu ajutorul uleiului de canabis

Într-o povestire emoționantă despre cum a scăpat de moarte, David Hibbitt în vârstă de 33 de ani din Stoke-on-Trent, Staffordshide, UK, spune lumii cum s-a vindecat cu ajutorul uleiului de canabis de cancerul de vezică pe care încercase să îl trateze cu chimioterapie, radiații și operații fără nici un succes.

Totul a început pentru David în luna Februarie 2014 când a primit verdictul devastator al doctorilor și a decis că trebuie să încerce orice pentru a se vindeca. Acesta descrie că simțea cum moare în urma chimioterapiei și totuși cancerul său la vezică în stadiul 3 nu se micșora deloc. A aflat de la prieteni despre uleiul de canabis și de la un „dealer” local a decis să cumpere ca o ultimă speranță în momentul în care doctorii i-au spus că mai are de trăit între 18 luni și maxim 5 ani. Acesta admite faptul că la început nu credea că acest ulei de canabis va putea să îl salveze dar oricum era mai bine decât chimioterapia chiar dacă îi provoca episoade psihosomatice.
În luna Octombrie 2014 David a fost supus operației de îndepărtare a tumorii la spitalul Royal Stoke University. Însă a renunțat la orice fel de tratament tradițional după operație și a continuat să folosească doar uleiul de canabis. În luna Ianuarie 2015, în urma analizelor medicale a fost declarat fără cancer și a început să își vadă de viață din nou planificându-și nunta.

Din momentul în care a început să utilizeze uleiul de canabis, David a reușit să se vindece de cancer și acordă tot creditul acestei plante miraculoase despre care consideră că trebuie să afle toată lumea. David H. spune că „doresc să le aduc oamenilor la cunoștiință că sunt și alte opțiuni de tratare”.

Vă invităm mai jos să vizionați si videoclipul cu povestea lui David.

Etichete:   uleiul de canabis cancer de vezică
Publicat 2 martie 2016